Новини
Kia Seltos: ім'я нового корейського компактного кросовера більше не секрет

Kia Seltos: ім'я нового корейського компактного кросовера більше не секрет

2019-06-04

Компанія Kia Motors розкрила ім'я свого нового компактного кросовера, чий дебют відбудеться наприкінці червня. Надихнувшись грецькою міфологією, кросовер назвали Seltos.

 

Динамічний, молодіжний, а ще він названий Seltos на честь Селтоса, сина міфічного персонажа – Геркулеса. Саме таким буде новий компактний кроссвер компанії Kia, чия офіційна презентація запланована на кінець червня поточного року.

 

Раніше корейский автовиробник вже продемонстрував скетчі екстер’єру автомобіля, а також відкрив завісу таємниці над інтер’єром Seltos.

 

Нагадаємо, що в основі дизайну кросовера покладено рішення, які вперше було реалізовано в ході створення концепту Kia SP Signature Concept. Зовнішність автомобіля підкреслено сучасна і урбаністична, при цьому високий кузов SUV візуально «горнеться» до асфальту завдяки різким горизонтальним лініям, що робить вигляд більш динамічним і приземистим.

 

В оформленні приладової панелі домінують рішучі горизонтальні лінії, помітна нова форма блоку клімат-контролю, а також нова мультимедійна система з діагоналлю 10,25 дюйма. Схожі інтер'єрні рішення вже застосовувалися дизайнерами Kia при створенні флагманського кросовера Telluride, проте в масовій моделі вони реалізуються вперше.

 

Продажі нової моделі стартують в Кореї у другій половині 2019 року. Інформації про терміни поставок Kia Seltos на інші ринки на даний момент немає.

Open Chat