Новини
Оновлений Kia Sportage став абсолютним лідером продажів у листопаді

Оновлений Kia Sportage став абсолютним лідером продажів у листопаді

2018-12-13

За даними Асоціації автовиробників України «УкрАвтопром» за результатами продажів нових автомобілів в Україні у листопаді лідерство знову за оновленим Kia Sportage. Кросовер знайшов 448 нових власників.

Асоціація «УкрАвтопром» підбила підсумки продажів нових автомобілів в нашій країні у листопаді. Компактний кросовер Kia Sportage було продано у кількості 448 автомобілів, при цьому найближчий конкурент відстав більш ніж на 100 одиниць.

Kia Sportage є унікальною пропозицією, адже модернізована модель з оновленим дизайном і розширеною комплектацією доступна за надзвичайно привабливою ціною. Так, Sportage у стартовій версії Comfort (Комфорт) доступний за ціною від 17 300 Євро*, при цьому до переліку оснащення, крім іншого, входять 17-дюймові легкосплавні диски, клімат-контроль, 7-дюймова мультимедійна система з Android Auto і Apple Car Play.

Також нещодавно до продажу надійшла спеціальна версія Classic (Класік), яка при стартовій ціні від 15 900 Євро* зробила Sportage ще більш доступним для шанувальників корейського бренду.

Нагадаємо, що у 2016-2017 роках Kia Sportage став найбільш продаваним автомобілем в Україні як в сегменті SUV, так і на ринку нових автомобілів в цілому.

*Ціни включаючи ПДВ станом на 07.12.18 р. Розрахунки в гривні за курсом вказаним на сайті kia.com/ua  на день виписки рахунку-фактури. Продавець залишає за собою право змінювати комплектації та ціни на автомобілі

Open Chat